|
www.ulicaprosta.net Forum przy Ulicy Prostej
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
poszukiwacz prawdy

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 9:30 am Temat postu: |
|
|
| Smok Wawelski napisał: | Z PRZYJEMNOŚCIĄ INFORMUJĘ, że pojawiła się seria 8 wykładów Dave'a Hunta pod tytułem "Powrót do biblijnego chrześcijaństwa". Wykłady są dostępne w wersji polskiej (lektor) - na razie części 1 i 2 dotyczące okultyzmu w Kościele i jego pogańskich korzeni.
Aby zaopatrzyć się w darmowy egzemplarz na płytce DVD, proszę kontaktować się z bratem Darkiem pod adresem:
dariuszparfienowicz@wp.pl
Zachęcam do posłuchania tych wykładów, bo warto. |
Wykłady D. Hunta są bezpłatne . W wielu wypadkach trzeba jednak płytę wysłać . Pojedynczy koszt wysyłki płyty jest stosunkowo niewielki . wyliczyłem go na ok. 5zł ( bezpieczna koperta , znaczek , płyta DVD , okładka na płytę ) . Jednak w związku z dużą ilością zamówień ta kwota staje się znaczna . Dlatego mam nadzieję że nie będzie problemu gdy poproszę was o pokrycie kosztów wysyłki . Jeśli kogoś nie stać na pokrycie tych kosztów to proszę o kontakt . W takim wypadku dostanie przesyłkę bez tej opłaty .
Wszystkie osoby które zamówiły płyty proszę o kontakt jeśli wynikną jakieś problemy z przesyłką n.p. będzie uszkodzona lub nie dostaną jej w ciągu kilku dni od nadania . _________________ Znalazłem Prawdę . Jest nią Jezus Chrystus obecny w moim sercu .
Ew.św. Jana 14:6 : Odpowiedział mu Jezus: Ja jestem droga i prawda, i żywot, nikt nie przychodzi do Ojca, tylko przeze mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
poszukiwacz prawdy

|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 2:43 pm Temat postu: |
|
|
| poszukiwacz prawdy napisał: | | Smok Wawelski napisał: | Z PRZYJEMNOŚCIĄ INFORMUJĘ, że pojawiła się seria 8 wykładów Dave'a Hunta pod tytułem "Powrót do biblijnego chrześcijaństwa". Wykłady są dostępne w wersji polskiej (lektor) - na razie części 1 i 2 dotyczące okultyzmu w Kościele i jego pogańskich korzeni.
Aby zaopatrzyć się w darmowy egzemplarz na płytce DVD, proszę kontaktować się z bratem Darkiem pod adresem:
dariuszparfienowicz@wp.pl
Zachęcam do posłuchania tych wykładów, bo warto. |
Wykłady D. Hunta są bezpłatne . W wielu wypadkach trzeba jednak płytę wysłać . Pojedynczy koszt wysyłki płyty jest stosunkowo niewielki . wyliczyłem go na ok. 5zł ( bezpieczna koperta , znaczek , płyta DVD , okładka na płytę ) . Jednak w związku z dużą ilością zamówień ta kwota staje się znaczna . Dlatego mam nadzieję że nie będzie problemu gdy poproszę was o pokrycie kosztów wysyłki . Jeśli kogoś nie stać na pokrycie tych kosztów to proszę o kontakt . W takim wypadku dostanie przesyłkę bez tej opłaty .
Wszystkie osoby które zamówiły płyty proszę o kontakt jeśli wynikną jakieś problemy z przesyłką n.p. będzie uszkodzona lub nie dostaną jej w ciągu kilku dni od nadania . |
Jest już dostępna kolejna płyta. Są na niej umieszczone dwa wykłady:
1. Wizualizacja
2. Psychologia chrześcijańska
Forma zamawiania identyczna jak w wypadku pierwszej płyty.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na zamieszczony wyżej adres mailowy. _________________ Znalazłem Prawdę . Jest nią Jezus Chrystus obecny w moim sercu .
Ew.św. Jana 14:6 : Odpowiedział mu Jezus: Ja jestem droga i prawda, i żywot, nikt nie przychodzi do Ojca, tylko przeze mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Off_czyk

|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 1:48 pm Temat postu: |
|
|
| przekleiłem info odnośnie wykładów D. Hunta w związku z czyszczeniem "starej tablicy ogłoszeń". Poszukiwaczu jeśli będzie coś nowego z tej serii napisz tutaj... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
poszukiwacz prawdy

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 8:04 am Temat postu: |
|
|
Jest dostępna trzecia płyta z serii '' Powrót do biblijnego chrześcijaństwa".
Są na niej dwa wykłady:
1. Egocentryzm
2. Ewangelia Mateusza 16 i Krzyż
Płyty z wykładami wideo można zamawiać po adresem : dariuszparfienowicz@wp.pl
Wykłady D. Hunta są bezpłatne .
Koszt wysyłki jednej płyty to 5zł ( bezpieczna koperta , znaczek , płyta DVD , okładka na płytę ) . _________________ Znalazłem Prawdę . Jest nią Jezus Chrystus obecny w moim sercu .
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|