Forum www.ulicaprosta.net Strona Główna www.ulicaprosta.net
Forum przy Ulicy Prostej

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

wykłady Dave'a Hunta

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.ulicaprosta.net Strona Główna -> Ogłoszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
poszukiwacz prawdy

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 9:30 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smok Wawelski napisał:
Exclamation Z PRZYJEMNOŚCIĄ INFORMUJĘ, że pojawiła się seria 8 wykładów Dave'a Hunta pod tytułem "Powrót do biblijnego chrześcijaństwa". Wykłady są dostępne w wersji polskiej (lektor) - na razie części 1 i 2 dotyczące okultyzmu w Kościele i jego pogańskich korzeni.

Aby zaopatrzyć się w darmowy egzemplarz na płytce DVD, proszę kontaktować się z bratem Darkiem pod adresem:

dariuszparfienowicz@wp.pl

Zachęcam do posłuchania tych wykładów, bo warto.

Wykłady D. Hunta są bezpłatne . W wielu wypadkach trzeba jednak płytę wysłać . Pojedynczy koszt wysyłki płyty jest stosunkowo niewielki . wyliczyłem go na ok. 5zł ( bezpieczna koperta , znaczek , płyta DVD , okładka na płytę ) . Jednak w związku z dużą ilością zamówień ta kwota staje się znaczna . Dlatego mam nadzieję że nie będzie problemu gdy poproszę was o pokrycie kosztów wysyłki . Jeśli kogoś nie stać na pokrycie tych kosztów to proszę o kontakt . W takim wypadku dostanie przesyłkę bez tej opłaty .

Wszystkie osoby które zamówiły płyty proszę o kontakt jeśli wynikną jakieś problemy z przesyłką n.p. będzie uszkodzona lub nie dostaną jej w ciągu kilku dni od nadania .
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
poszukiwacz prawdy

PostWysłany: Czw Mar 25, 2010 2:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poszukiwacz prawdy napisał:
Smok Wawelski napisał:
Exclamation Z PRZYJEMNOŚCIĄ INFORMUJĘ, że pojawiła się seria 8 wykładów Dave'a Hunta pod tytułem "Powrót do biblijnego chrześcijaństwa". Wykłady są dostępne w wersji polskiej (lektor) - na razie części 1 i 2 dotyczące okultyzmu w Kościele i jego pogańskich korzeni.

Aby zaopatrzyć się w darmowy egzemplarz na płytce DVD, proszę kontaktować się z bratem Darkiem pod adresem:

dariuszparfienowicz@wp.pl

Zachęcam do posłuchania tych wykładów, bo warto.

Wykłady D. Hunta są bezpłatne . W wielu wypadkach trzeba jednak płytę wysłać . Pojedynczy koszt wysyłki płyty jest stosunkowo niewielki . wyliczyłem go na ok. 5zł ( bezpieczna koperta , znaczek , płyta DVD , okładka na płytę ) . Jednak w związku z dużą ilością zamówień ta kwota staje się znaczna . Dlatego mam nadzieję że nie będzie problemu gdy poproszę was o pokrycie kosztów wysyłki . Jeśli kogoś nie stać na pokrycie tych kosztów to proszę o kontakt . W takim wypadku dostanie przesyłkę bez tej opłaty .

Wszystkie osoby które zamówiły płyty proszę o kontakt jeśli wynikną jakieś problemy z przesyłką n.p. będzie uszkodzona lub nie dostaną jej w ciągu kilku dni od nadania .

Jest już dostępna kolejna płyta. Są na niej umieszczone dwa wykłady:
1. Wizualizacja
2. Psychologia chrześcijańska

Forma zamawiania identyczna jak w wypadku pierwszej płyty.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na zamieszczony wyżej adres mailowy.
Off_czyk

PostWysłany: Sob Cze 05, 2010 1:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przekleiłem info odnośnie wykładów D. Hunta w związku z czyszczeniem "starej tablicy ogłoszeń". Poszukiwaczu jeśli będzie coś nowego z tej serii napisz tutaj...
Powrót do góry
poszukiwacz prawdy

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 8:04 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest dostępna trzecia płyta z serii '' Powrót do biblijnego chrześcijaństwa".

Są na niej dwa wykłady:

1. Egocentryzm
2. Ewangelia Mateusza 16 i Krzyż

Płyty z wykładami wideo można zamawiać po adresem : dariuszparfienowicz@wp.pl

Wykłady D. Hunta są bezpłatne .

Koszt wysyłki jednej płyty to 5zł ( bezpieczna koperta , znaczek , płyta DVD , okładka na płytę ) .
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.ulicaprosta.net Strona Główna -> Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: