Forum www.ulicaprosta.net Strona Główna www.ulicaprosta.net
Forum przy Ulicy Prostej

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak rzucić palenie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.ulicaprosta.net Strona Główna -> Świadectwa życia z Jezusem
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shaun the sheep

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 6:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś co Bóg zmienia w człowieku jest doskonałe. Cieszę się że Pan pobłogosławił Ci i uwolnił od fajek.
Co do drugiego przypadku również widać , że potrzebna była decyzja, czyli oddanie sprawy Bogu, choć trochę mnie dziwi fakt, ze ta osoba była ochrzczona. Ja jeszcze nie byłem nawrócony kiedy mnie Bóg uwolnił,(również miałem paczke w kieszeni) i nie mogę zrozumieć sytuacji z perspektywy palacza nawróconego. Chociaż każdy ma swoje przewinienia jeden papierosy drugi coś innego.Ale Pan ma swoje drogi i to jest super.
Pozdrawiam
jartur

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 4:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta osoba strasznie się męczyła ukrywała swój problem przed synami (wierzącymi) i przed zborem bardzo sie wstydziła i cierpiał z tego powodu, była po prostu zniewolona, znam ta Siostrę dobrze i mogę potwierdzić ze dalej nie pali.
dziękuje za pozdrowienia i również przesyłam uściski Very Happy
ciekawe coś pisałeś o kręgosłupie bo i ja doświadczyłem uzdrowienia nie całkowitego ale jest co opowiadac.. miałem esowate wygięcie kręgosłupa tzw. skolioza, jeden obojczyk wyżej, drugi niżej i przesuniecie klatki piersiowej, a na środku niej wystająca kość która tez zniknęła po uzdrowieniu Bóg jest wielki !
kristina

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 8:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po nowym narodzeniu długo nie miałam pojęcia ,że palenie to grzech.Lubiłam papierosy i spokojnie sobie popalałam.Po jakimś czasie Duch Świety powiedział mi ,że to niedobre jest.
Hmmmm próbowałam przestać.Modlono się o mnie ,wyganiano itp.
Był jeden problem Mimo iz mówiłam ,że chce przestać tak naprawdę chciałam palic.Przestanie palenia traktowałam jako utratę czegoś a nie wolność.Ale stało sie.W desperacji zawołałam do Jezusa.On wie kiedy wołamy naprawdę zdesperowani.No i nie palę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.ulicaprosta.net Strona Główna -> Świadectwa życia z Jezusem Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: